Værksted - Volkswagen Glostrup

Velkommen til Autohuset Glostrup's skadecenter i Storkøbenhavn

Vallensbækvej 37-39, 2605 Brøndby. 

Når skaden er sket er det vigtigt, at du vælger det rigtige værksted.

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Volkswagen Glostrups pladeværksted er godkendt af Volkswagen-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Volkswagen Glostrup er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Lånebil


De forsikringsselakber vi samarbejder med, har vi aftale om, at vi stiller en fri lejebil til rådighed i reparationsperioden. Er dit forsikringsselskab ikke i blandt vores samrbejdspartnere, kan du leje en bil hos Volkswagen Glostrup til en favorabel pris, mens vi udbedre skaden på din bil.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en special rude med enten antenne, regnsensor, radar, head-up display eller andet, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en originalrude.

Mobilitet

Du er dækket af vores meget omfattende mobilitetsservice, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Ved nedbrud sender vi straks gratis vejhjælp og hjælper med det videre forløb, uanset om du befinder dig i Danmark eller i det meste af Europa. Selv ved trafikskader, hvis du kører i grøften eller sidder fast i sneen, er vi klar med gratis vejhjælp, som kan transportere din bil til vores skadecenter. Dermed kan de fleste spare anden vejhjælp væk. Dette er med til at skabe en ekstraordninær tryghed gennem ejerskabet af din Volkswagen. Læs mere om mobilitetservice på linket her

Kontakt os ved at følge linket her

Kontaktinformationer

Volkswagen Glostrup
Vallensbækvej 37-39
2605 Brøndby

Tlf.: 43965500
CVR: 36553103
E-mail: booker@autohuset-glostrup.dk

Åbningstider

I dag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Åbningstiderne i vores indskrivning er fra kl. 07:30-17:00 alle hverdage. Uden for vores åbningstid kan man benytte vores nøgleboks.