Den nye Polo er på vej - hold dig opdateret

Der er mange spændende nyskabelser på vej i den nye Volkswagen Polo, der har premiere til november. Tilmeld dig Volkswagens Polo-nyhedsbrev og hold dig opdateret

Mere stil. Mere plads. Mere kørekomfort. Mere digitalisteret. Den nye Polo har mere af det hele. Iklædt et skarptskåret og mere dynamisk design byder den nye og større Polo på et interiør, der ikke kun er markant mere rummeligt men også mere friskt og hightech med detaljer som en ny generation af Active Info Display (ekstraudstyr), et Composition Media infotainmentanlæg med 8” skærm (standard) og mulighed for valg af dekorpaneler i forskellige farver på instrumentbordet.  

Den ekstra bredde og længere akselafstand i den nye Polo giver ikke kun mere plads til både passagerer og bagage, det giver også køredynamik og kørekomfort som i en større bil. En bred vifte af sofistikerede motorer bidrager også til køreglæden i den nye Polo, der kommer med fire benzinmotorer (75 hk 1,0 MPI, 95 og 115 hk 1,0 TSI, 150 hk 1,5 TSI og 200 hk 2,0 TSI) og en dieselmotor (95 hk 1,6 TDI). DSG-gear kan vælges til motorer med 95 hk og opefter. 

Videoen her giver dig også en ide om, hvad den nye Polo har at byde på. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet